Ahad, 18 Januari 2009

Siti Peruz Binti Atromen

in bukan siti peruz

siti peruz siti peruz..
kite ingat lagi masa awak bagitau kite 1 rahsia..
awak kata awak ni sedara atromen..
kite percaya sebab kite minat gile kat atromen..


pastu awak tanya kite...

"cj,kau nak tak jadi keluargo atromen??"
eh eh,mesti r kite nak.kite nak ade power cam atromen..
awak telah nanye soalan yang kite idam idamkan..

pastu esoknye awak bawak kite pergi kat tapak lombong...
awak cakap kat situlah awak jumpa atromen..
kite percaya sangat...
awak tanya kita lagi, kita dah ready ke nak jadi kuarge atromen..
mesti r kite ready..
malam semalam kite tido lewat tau..
kite excited memikirkan hari ni tau..

pastu awak suh kite tiru apa yang awak buat
mula mula awak depa kan tangan
kita ikut..

pastu awak pegang loket kat rantai awak

awak kate tu atromen yang bagi ..
fungsinye sama macam bijik kat dada atromen tu
alah,yang bile atromen lemah je, biji tu berkelip kaler merah

eh,jap jap..kite mana ada loket.
eh,jap jap..ni bukan yang mak awak kasik ke?

lantak r..

pastu awak suh kite pejam mata
awak suh kite pusing 360 drjah sebanyak yang mampu
pastu awak tanya kite
"cj,kau dapek ghaso tak yang kito skang ado kek plenet lain.."
sumpah siti peruz..kite tak rasa ape yang awak maksudkan
kite rasa pening je..

tapi kita angguk je kite takut awak kecik ati

agak agak matahari dah terik atas kepala.
awak pon cakap kat kite..
misi kite dah selesai..
kite dah diterima sebagai keluarga atromen
awak kate..

kite ni pangkat anak sedara..
kite percaya awak,siti peruz...



ok ok.. 1hari..
kite gaduh..
kite berebut boypren..

awak kata awak tipu kite
awak kate atromen tu tak wujud..


siti peruz..
awak tau betapa hancurnye hati kite?
awak tau kenapa?
takla...
.
bukan pasal awak tipu kite..
tapi pasal kite baru sedar..
kenyataannye.. atromen tu tak wujud..
arghhh..kite frust menonggeng!!!



**serious aku tak boleh lupa yang aku percaya bahawa siti peruz n family adalah geng atromen..

9 potpet:

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

hehehehe..
cj7 da otromen..
hehehe..
kat kelas aq da sorg mamat sbijik cam ko,
nak jadik otromen..
huahua

cj7 berkata...

tedy;kawan ko tu umo bape?dia dapat xjadik atromen

Monkey D Luffy berkata...

ko lurus bendul ker apa? blh ler kita geng

cj7 berkata...

ambuk;ko pon terkena penangan atromen ek..he

F A R Y N berkata...

ultrafenda..hahaha

vidadarisakura berkata...

cj..
perlu ka aku buat pengakuan berani mati?
aku ngat atromen betul2 nda cukup duit bikin bayar karan..tu la lampu dada dia kelip2..
pastu..
aku maw kapel sama satria baja itam..slalu jg aku kasi silang2 tangan minta toong sama dia..tapi c itam nda datang..
lepas tu..
aku sbenarnya maw jadi power renjes pink..

cj7 berkata...

paryn;ultrasetan

vida;gile,aku takut kat abang satria baja itam.abg dia yg kale ijau tu.jalan bunyi tuk tak tuk tak
aku pon suka power rangers pink.hahah

ab geldofg berkata...

utrman shave tk? hahahaha

cj7 berkata...

abegelf.atomen..no shave no shave..coz atromen..
no telo no telo

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart