Sabtu, 3 Januari 2009

Fire

kalau ada masa,bolehlah kamu2 melihat channel 316 setiap hari sabtu. tajuk ceritanya FIRE.
FIRE ni adalah rancangan realiti tv yang amat menarik & rasanya takde lagi kat malaysia[tak sesuai kot].
ia berkenaan dengan pergolakan laki bini & camno mereka settlekan.ni aku bagi contoh ye. aku&dak atan kahwin.then dak atan ade betina lain bernama vida.so aku pon call la FIRE.FIRE plak akan temukan kami dalam rancangan ni.di mana saksi2 penting seperti family,anak2 & VIDA sendiri akan dipanggil..
maki,nangis,tampar,tumbuk semua keluar la masa tu.no vakum vakum.di penghujung episod,aku dgn atan kena pilih sama ada nak bersama@pisah.jeng3..


tapi episod semalam memang bestlah..cinta 3 segi.si laki,bini&kekasih gelap. saksi adalah mak pihak lelaki&.gaduh gaduh gaduh gaduh..di penghujung cerita mereka kena buat keputusan..dan ini adalah keputusan dari si suami...
kata si suami kepada...
- isteri;lao po,i tale cinte yu,i ta pleh hitup tengan yu
- kekasih gelap;lao gong,i manyakk cinte yu,tapi i ta pleh cinte yu
- mak;ammak,i manyak sayang yu,tapi tolong cangan sipok wa punye hal

firekan..sebenarnye dia ckp mandarin,tapi ni imaginasi aku stelah di translate

11 potpet:

vidadarisakura berkata...

fuyoo!!!!
sungguh tinggi imejinasi mu wahai cj..hee
abis tu..ko agak2 atan pilih sepa?haha
tapi kan..
selain atan teda pelakun lain meh?
coba la ko tulis nama farid kamil..ada ati campur excited jugak aku maw takeover...kakakaka

cj7 berkata...

hahah.disebabkan ko berkata sedemikian rupa,nampaknye atan pilih aku.hohohoh.

vidadarisakura berkata...

hoho..
aku tidak mengkesah..kakakkaa

F A R Y N berkata...

aku rasa dak atan pilih pasa.hahaha

cj7 berkata...

apsal cte psl atan ni.nti aku kn smn la.vida,sila kisah ye

vidadarisakura berkata...

kalau kisah dapat gaji ataupun elaun ataupun royalti x?
haha

Monkey D Luffy berkata...

best gak rancangan tu... tapi masalahh rumahtangga diketahu ramai tu

ab geldofg berkata...

aku tk da asro..aku org mskin :(

cj7 berkata...

MONkey;bila marah malu pon hilang la..kan..
abe;alah,ko igt ade astro tu org ky ke.ade jutawan yg rumahnya xde tv tau.

KARKADEWA berkata...

oh...
mcm menarik...
ade aksi2 tarik rambut bini-perempuan simpanan..??

cj7 berkata...

wajib dong..

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart