Rabu, 7 Januari 2009

Kenek Keneklah Ude

hoho..hari ni aku melakukan 1 aktiviti yang pertama kali ku lakukan dan aku rasa boleh menggantikan hobi aku sebelum ini yang aku kira langsung tak berfaedah..hobi apa itteeww[sory paryn pasa]..

memancing udang..

kalau aku nak cerita pasal memancing udang,confirm la la kamu2 tak kan baca entry ni sampai habiskan?..cerita yang aku nak kongsi ni agak menarik juga..
kami telah tersalah tempat untuk dituju..

lokasi;pandan *****
signboard;Kolam Memancing Udang...

aku agak pelik sebab tempat parking memang full la.sampaikan kereta berbaris menunggu no giliran..ermm..kete plak mewah2..bukan semberengen..

dari jauh aku dah terdengar bunyi dentum dentam...masuk je kat dalm..fuh....keadaan kat situ?
kamu2 bayangkan kelabu malami tapi kat tengahnye ade kolam memancing...

rupa2nya memancing udang bukanlah agenda utama pengunjung di situ..tapi lebih kepada memancing pe****r..[maaf,bukan nk hina sesiapa]
senang cerita ianya hanya sebuah tempat xxx tapi berselindung disebalik nama kolam udang..
sekadar meninjau suasana selama 8 minit,kami pun beredar..patut la aku rasa pelik je..apsal la pompuan2 ni pi mancing dressing mcm nak p club,yg lelaki mcm nak p dangdut....hoho

pusing2 15minit,akhirnya jumpa gak tempat yang nak dituju..

oh ye..baru aku tau memancing udang lebih hebat perasaannye dari pergi berjadah.[lalala]

11 potpet:

F A R Y N berkata...

lenkali culik aku skali yer...jgn nak berjadah sorg2...ahhaha

jiwa kaco berkata...

uh uh atan bole itut tak gi kail udang tu

cj7 berkata...

atan nak pergi tempat pertama ke yg kedua?he..atan tunggu saya single nanti sy colek atan..
paryn,sory,aku brminat nak colek lelaki sahaje.di ulangi "lelaki."

vidadarisakura berkata...

hoh?
kompom pacik2 tua maw mampus yang berpakaian pegi dangdut tu...
kekekeke

tp memancing udang sambil berjadah bila udang terlepas lagi hebat...
hee

Monkey D Luffy berkata...

rupanya pancing udang mcm tu yer... mcm kelabu malami yer

cj7 berkata...

macam2 ada mnkey..

The Spiral Eyes berkata...

babi,lain kali ajak aku,boleh la aku bawak kamu ngendap kereta sorang sorang ya.akukan orang pejabat agama

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

sesekali jom ikut aku gi mancing siakap...lagi rakus dari tempat mancing udang kat pandan tu...heheheh

cj7 berkata...

vida..ntah .ade sorang tu mcm muka bos ko la.memang sakit hati bila udang tu slumberland je mkn umpan pastu goyang gerudi..

Pasa;no no no..no klitoris..

a.k.u.p.e.n.t.o.i;gile panjang nm ko..ko bia bena?siakap senohong glame ikan duri..sambung la..

vidadarisakura berkata...

oo..tidak..
bos aku bukan kaki dangdut yg pegi memancing..
kakaka

cj7 berkata...

vida;i like..

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart