Jumaat, 9 Januari 2009

6x4

3perkara orang yang telah mentag kamu
-berpengetahuan luas seluas gunungnya
-suka bertestis,no klitoris

-rupa adalah perkara pertama jika anda mahu menackle si dia


3perkara tentang diri kamu
-aku boleh nyanyi lagu tema tom2bak,sang wira,keluang man,pokemon,doraemon tanpa ragu&malu
-mudah sakit perut&terkentut bila bau wangi,rokok@sejuk
-peramah tak bertempat

filem favourite kamu&2pelakon utamanya
-cj7
-pelakonnye cik kama cheung dgn pasa kwok

size pinggang sebenar[jgn tipu ye]
-sebelum makan;28
-lepas makan;26

warna seluar dalam ketika menaip soalan2 ini
-pink aka jaring2.[gile jujur aku ni..tanpa was2]

yang bertuah untuk di tag

dak tedy panjang gile name ko
dak atan yang manje sokmo
dak monkey yang misteri
dak geldofg yang geldofg

sila abaikan jika anda telah menerima tag yang sama.saya berserah je.
pada yg kawal kacak abaikan juga jika sedang mengawal

17 potpet:

ab geldofg berkata...

jenis sluar dalam?

F A R Y N berkata...

hahaha...ko mmg tau pasal aku kan...bagus2,..ni yg aku syg ko...pakai spende jaring2..ley wat jala ikan tak?hahaha

cj7 berkata...

abe abe abe...gile aku pusing2 cari brand xjumpe.mgkin ni yg slonggok 3 engget

cj7 berkata...

paryn;ni baru kering lepas jala udang kelmarin

vidadarisakura berkata...

aku boleh nyanyi lagu canel ceria dengan sempurna..


ceriaa~aaaaa....untuk kita saja..hee

jiwa kaco berkata...

apalak haku kena tag tu?
cj7 ko buat atan nak cepat dewasa
pinjam spender leh nak sauk ikan laga

cj7 berkata...

dak vida vida vida..tolong jangan jadi GEng Bas SKOLAh

dak atan;boktikan kejantananmu.gile ko sluo spende aku buat sauk ikan laga.nti kn chikungkuwa[betul ke aku eja ha?]

vidadarisakura berkata...

perlu ka aku membuat pengakuan berani mati?

aku tengok tu geng bas sekolah...hikayat putera shazlan..cikititas..
dan sebagainya..

haha

cj7 berkata...

gile ko vida.same tu dgn aku.mungkin kita boleh jadi teman serumah yg cemerlang gemilang terbilang sbb xperlu rebut channel.ceria...
p/s;cikititas ape ye

Monkey D Luffy berkata...

x sangka ada nama ku

cj7 berkata...

aku pk 10kali nk letak nama ko.ko kan kapten kawal kacak..

vidadarisakura berkata...

ceh!
ingat tahu..
chiquititas..
best!!tapi sekarang manada main suda...
hee
sila google...

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

hehehe
suke2 ko ea pggl aq tedyblufilm..
hehe..
pggl tedy udah le..
thnx komen2 kat entri2 aq yg borink2 sume tu eh.
huahuahua,ni suke ko lg neh..
huahuahua

cj7 berkata...

mcm nm penyakit je.gile ko

cj7 berkata...

dak tedy;ok ok.kesilapan amat dikesali..
sama2.kan aku dah janji,ade masa aku korek abis2 blog ko.
xde boringnye.luahan perasaan tu.cuma bila ko menyebut nama2 yg aku tak tau,aku rasa berada di awang2an sebentar..

ab geldofg berkata...

i sayyyyyyyy nama aku ada juga...emmmmmmmmmmm

cj7 berkata...

lek geldofg.xjantan r kalu xlyn tag.xgitu atan?

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart