Jumaat, 2 Januari 2009

FAKTA;Handpon Mengakibatkan Trauma

aku boleh dikategorikan sebagai perempuan yang xbrape pompuan.aku xberapa kemas,pemalas dan banyak lagi perangai yg tak senonoh.contoh terbaik;makan nasi mesti sepah.

handphone?aku alergik pegang@mendengarnye.zaman skang ni ,kalau tak pakai enpon canggih2,xblueberry la kan?[bak kata pasa].

kealergikkan aku terhadap enpon bermula dari awal tahun ni.ingat tak aku cite pasal songkhran siam tu??ha.masa aku check in kat hotel puaka kedua tu[mmg puaka ko],aku tertido kat sofa ms nak check in tuh sebab kepenatan.tak lama kawan aku datang ..terus dia kejutkan aku scr mengejut.aku yang dalam keadaan terpinga2 ni pun mengikut la dia naik van[kami nak berjumpa kawan lain].sampai je atas van baru aku teringat enpon aku,so aku patah balik..

tapi nak wat camne..sampai2 dah lesap..
yang aku xpuas ati tu,ade ke patut CCTV xberfungsi!!fungus belaka..
patutla slumbe je depa dok main bom bom...
[ending aku malas nak cerite pasal gangster siam lahanat yg cekau pon aku ni.]

kejadian kedua yang benar2 memberi kesan mendalam pada jiwa aku baru je berlaku 3 bulan lepas..waktu tu aku keluar bergumbira.konon2 tak nak bawak fon sendiri,takut hilang.jadi,aku bawak la enpon buayapren aku.

jadi cite,aku sakit perut..
aku pun pi la toilet untuk membuang..elok je aku bukak sluar,..
"plop.."bunyi ape tu?ya benar..enponnya jatuh dong..

tibe2 aku nmpak kumpulan elite kat penjuru toilet tengah nyanyi..troma troma..
.dan buat masa sekarang aku rasa aku tak perlukan enpon dlm idupku..


13 potpet:

jiwa kaco berkata...

tot...tott...tott
cj7 ade...

cj7 berkata...

ade .ade

F A R Y N berkata...

tepon aku penah masuk jamban.cepat2 aku amik blk. nasib baik aku blom membuang lagi time tu.blk umah cepat2 keringkan.off seminggu.pastu cepat2 jual kat kedai sblom rosak teruk..hahaha

cj7 berkata...

he..

ab geldofg berkata...

hp yg perlukan ko

vidadarisakura berkata...

sumpah!
ini bukan bikin troma!
ini bikin gila nama nya..hee

cj7 berkata...

atau ko yg prlukan aku geldofg hee.
vida,gila bahasa ko ape..

zairi berkata...

lu kasi gantung kat leher la lepas ni.balut dgn plastik.time mandi pun bleh bawak skali.

p/s:cbox ko manjang error je.ko pun skolah petaseh gak ke?

cj7 berkata...

lu try buat nti send pic kat wa.wa nk wat contoh

Monkey D Luffy berkata...

aku pun x suka pakai hp mahal2 tap takder hp susah ler nak contact family n opis

cj7 berkata...

janji ade ye tak,monkey?

jiwa kaco berkata...

cj ko bawak public phone aje
tak de sapa nak curik

cj7 berkata...

mahal x ,atan?

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart