Rabu, 21 Januari 2009

Aboy Hanya Insan Biasa

22 jan
2;17pm

tiba tiba aku mau bertukar menjadi incredible hulk bila terpandang aboy yang slumber kencing di 3 tempat dalam 1 masa.maafkan sajalah kerana beliau hanya insan biasa.

aku tak paham kenapa aboi yang baru tiba tengahari semalam agak manja[tapi bengap] dengan aku.aboy milik rakan,namun ditumpangkan sementara di rumah aku sehingga esok..

aboy marah bila aku tak mempedulikannya.dan bila aku mengajak aboy menonton tv bersama sama,beliau baring disebelahku sambil menjilat2 tangan,muka dan kakiku.

aku juga pelik kerana hampir 5 lagu telah aku nyanyikan untuk beliau,namun beliau enggan tidur.hinggakan beliau menemaniku berinternet sehingga pukul 7pagi tadi.

ok ok.yang ini buat aku bengang apabila beliau turut menikmati hidangan twistiesku.gile kau aboy?kau tak pedas ke??al kisah..yang penting esok kau balik.

ok.luahan rasa tamat.aku mau kemas baju dan bahan bukti.esok aku mahu ke rumah baby[ini atok] untuk seminggu ++ dan kemungkinan aku dimaki apabila melihat entry ini atok adalah tinggi..

...................................................................................................................

petikan perbualan aku meminta kebenaran baby untuk menyiarkan kisah ini atok;

"baby,aku tulis pasal ko dan ini atok dalam blog aku eh"
"wei cilake..tak nak ar.takpe ko.nanti aku buat blog,aku cite pasal kaki ko termasuk dalam lubang toilet !!

10 potpet:

F A R Y N berkata...

soh baby cepat2 buat blog..hahaa

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

cOOOOOOOmmEEEEEIIIIInYEWWWWWWWWWWWWWW kucInGGG kat header!!!
(jgn r si Pasa nampak komen aku, t dijadahkan aq)
hahaha

Monkey D Luffy berkata...

meowwwwwwwwwwww

cj7 berkata...

paryn;apsal?apsal apsal.paryn curang.i hate u.

tedy;tula.aku rasa nak geget je.tetiba ade lak pic koceng,aku sao je.itteewwww

dak mangki;nak bertelo ke nak mengeram?hahah.meoowww balik..

ab geldofg berkata...

meowwwwww.........meowwwwwwwwwwwwwwww..........

putih berkata...

comel kan binatang bernama kucing nie!

kelam kabut sy balik rmh semata2 nak jmpa mereka...;)

cj7 berkata...

abegel;wolf wolf wolf

putih;aah putih.aku pon geram.tapi aku dah xdak koceng.meh sini sekor

putih berkata...

hishh..
mana bolehhhh..
nyawaku tu dorang tu..
hari2 nanges sbb rendu mereka..
hek poyo

vidadarisakura berkata...

suh baby tu buat blog cepat..
aku nda sabar maw kutuk empunya kaki yg masuk lubang tandas!!!

kakakakaka!!!

cj7 berkata...

woh..putih.ko saje nak bagi aku geram kan..

dak vida;baby tu sape ha??

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart