Selasa, 6 Januari 2009

Cerita Dari Dalam

zas..teringat plak masa aku masuk lokap punya crite..ni kes 6tahun lepas la ni.masa tu punyalah ramai cewek2 kat dalam tuh..kita duk dalam sengsara.tapi aku tengok diaorang ni relax je.siap bleh gelak2 lagi..

aku sarapan makan roti kecik jeh,cewek2 makan roti canai

aku tengah malam duk menung ingat masa depan,depa duk nunggu nasi lemak kopi o sampai

aku muka sampai menggerutu duk dalam,depa syok2 pakai masker la apa la

aku takde orang nak layan,depa nak apa ada orang..tolong hulur apa yg patut

aku mandi pun tak lalu,depa berbuih2 syampu sabun mcm2 brand..

amboi aih..mewahnye cewek2 ni..ada antara diaorg yg muka cun.erm..aku terpikir..mungkin sbb tu diaorang dapat makan best2 kot.tapi aku tengok sel lagi 1 tu,muka macam tongkang sket..camne bleh dapat spedo baik punye ni???

last2 baru aku tau,kesemua 18cewek tu adalah saksi kes pelacuran.dia orang ni dapat imbuhan dari kerajaan setelah bantu jadi saksi kes.kamu2 tau diaorang ni sapa?huhu..anak2 ayam pada bapak ayam yang ditangkap tu.imbuhan yang diaorang dapat tu kira oklah.klu nak wat modal lepas gak.tukar plak ke rupiah..jutawan gue..

sehari sebelum kesemuanya bebas[tapi kena balik indon smula]depa dibenarkan keluar shopping.[siap ada guard lagi]ialah.kena la beli bagasi untuk letak barang2 depa yang berlambak tu.pergh..seumur idup 1st time aku tengok..beruntung betul cewek2 ni.

kamu tau,masa diaorang nak bebas..aku ni kalu bebas selekeh je..,ye la.baju apa bawak masuk,yang tu la bawak keluar ..tapi depa..mak oi..macam nak p clubbing.baju bulu2 hanjeng..bulu kambeng...

itu dululah..skang xdapatlah kot..orang dah bertukar,rules pun dah jadi lain la..erm...mcm2..

6 potpet:

vidadarisakura berkata...

hoh?
aku kecundang memberi komen kali ni.

Monkey D Luffy berkata...

mcm tu rupanya jadi saksi yer... manyak untung. tapi bahaya gak

F A R Y N berkata...

best tak wei?lenkali ajak aku skali.

cj7 berkata...

vida;aku pun kecundang nak reply kembali.hoho
monkey;rasanya bukan semua kot..
paryn;ko ty la minah indon tu.aku tgk dia best je.

jiwa kaco berkata...

eeee
atan takut masuk jail...
time atan merempit dulu kalau jumpa pak polisi
CABUUUUUUUUUT

cj7 berkata...

oh..dulu aku jd pulis trapik.ko la yg lari ms roadblock kat kg ubai kan.

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart