Sabtu, 3 Januari 2009

Cool,Jam,Hot

Ini bukan cerita pasal siaran radio ye.ini pasal aku.aku seorang yang cepat hot dan cepat cool..di tengah2 hot& cool,aku ada 1 lagi sifat yang agak aneh iaitu jam.
jam ni terjadi bila aku tak tahu sama ada aku nak hot @ cool.contohnya,aku tau akan kecurangan boyfrien aku.tak mungkin aku cool kan?dan sememangnya aku harus hot.tapi disebabkan terlalu terkejut,makanya aku jadi jam.paham dah?

bila aku jam,aku hanya akan buat 3 perkara ni...
1]download&tonton sin chan non stop
sampaikan sebelum tidur,aku perlukan suara mama sin chan untuk membuatkan aku lena.keletah himawari jugak buat aku rasa em..rasa apa ek.rasa macam himawari tu aku kot.

2]cabut rambut.
aku akan cabut yang mana aku rasa hodoh&xperlu.kalau kasar sikit,habislah aku cabut.boleh buat koleksi.kawan2 aku faham sangat dah.

3]picit jerawat aku rasa kerana kegemaran yang xbagus ni membantutkan cita2 aku untuk bergelar miss world.[amcam pasa.nak lawan ke]

jadi aku nak mintak tolong kamu2 share perkara yang menarik supaya aku dapat membuang sekurang2nya tabiat no 2 dan 3.

p/s;sape yang cakap jam tu jam tangan@roti memangla sengal ye.

9 potpet:

ab geldofg berkata...

aku ttarik bab cbut rambut tu..boleh aku tolong cbutkan?

cj7 berkata...

abe,baco smulo..tarik rambut ye..bukan bulu

jiwa kaco berkata...

kalu jem lama mau nya botak pala
asik cabut rambut aje
uh uh tak dapat bayangkan

cj7 berkata...

ala atan,setakat syiling 5 sen tu aku dah bese dah lihat pemandangan tu

vidadarisakura berkata...

assalamualaikum..
disini saya ada cadangan..
apakata yang cabut rambut itu, tukarkan kepada tanam rambut..kamu mungkin suda boring mencabut jadi kita bertukar angin kepada menanam rambut..

bagaimana?

adaka usul saya diterima?

baiklah.

wassalam..


kab-bar-rakh-kha-tan.....

cj7 berkata...

tanam rambut...nanti aku pikirkan ye VIDA..[sambil memikirkan betapa sengalnye vida ni..sekarang aku paham nape kerusi tu patah]

F A R Y N berkata...

aku kadang2 pun suka cabut2 rambut ni..nasib baik rambut aku jenis lebat...heheh

vidadarisakura berkata...

bagus..
nampaknya objektif tercapai.
pantat ko cj..kakakaka

(er...i mean pantat sabah bukan pantat semenanjung keh)kakakakka

Monkey D Luffy berkata...

kang botak sebelum usia tua

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart