Jumaat, 9 Januari 2009

Dak Vida Ni Dah Gile BagaS+Ogok=PALUI

ini soalan dari dak vida yang aku kira agak terlampau angkanya.ah,anggap aje si vida sedang mengambang.auwwww.
16perkara tentang aku.diulangi aku,bukan dak vida,dak pasa,dak paryn,jauh skali dak atan.

1-aku hanya ada 1 abang yang selalu dirasuk setan.waktu kecik kalau gaduh,gemor sgt menarik rambut aku.oh ye,kalau setan itu mula berjangkit ke aku,aku gemar cocok mata beliau dengan garpu ketika berebut maggi

maggi adalah menu wajib..ada 1 kotak tv maggi di rumah aku&sekurang2nya ada 4jenis&7perasa.

jenis&perasa lelaki kegemaran aku ialah;sukar difahami,lebih tua 8tahun[&ke ats]dr aku,dan tak kawal kacak

aku tak suka mengawal jelita kerana aku pernah menyandang gelaran itu pada 1 masa dolu&sumpah,ianya menyeksakan

5-aku pernah seksa koceng aku bernama copong dengan aksi chokeslam&stone cold stunner

copong adalah nama panggilan aku masa kecik kerana aku suka tido dgn cara balut badan mcm pocong

bercakap pasal tido,aku pakar tido seperti nobita[doraemon]selagimana aku tak perlu bangun

nobita,doraemon,giant &sunio teman aku kala sunyi

aku boleh meniru suara sunio dgn penuh penghayatan

10-aku betul2 menghayati waktu PMS di mana aku akan marah&membebel nonstop

pernah dulu masa mak aku membebel,aku ambik michropone dan berkuranghajar.ayatku berbunyi;"ah,nyanyuk!!![gile derhaka aku.]lepastu aku kena tendang dgn mak aku kat kaki.

aku amat nyanyuk sampai kadang2 terlupa warna seluar dalam yang dipakai semalam.[balasan derhaka]

semalam aku menjadi pendengar setia kepada masalah 2wanita dalam masa 3jam.gile,aku pergi sana nak bergumbira,apahal ko cite pasal dalam kain nih???

cara aku memakai kain batik macam pakai kain pelikat.amacam atan?ko pandai cara yg sebaliknye?

15-balik je rumah,aku terus capai mesin ajaib ini nonstop kecuali tido&mkn..

16-ajaib gile aku boleh layan tag dari vida gile.gile sungguh.

aku nak tag spa ye.nti aku pk.aku tak sekejam vida la diva.

11 potpet:

vidadarisakura berkata...

haha!!
sungguh menurut perintah ko ni..
gud2!!
nanti aku belanja makan ambuyat..hee

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

banyak blaja perkataan baru rini..
haha

Monkey D Luffy berkata...

kesian si nobita kau kerjakan

jiwa kaco berkata...

CJ tolong ambik tag jiwakaco dan tampal kat blog ko...

F A R Y N berkata...

copong.
cam comel.
aku dah edit nama ko lam tepon aku.
Si Copong...hahahah

cj7 berkata...

vida;ambuyat tu ambu2 ke[sjenis momok]

dak tedy;inilah tujuan aku amik ati vida..

dak monkey;gile ko.doraemon nak ltk mn?

atan tag tu apa?smartag eh?

paryn;dilarang ekplotasi ini blog,nanti aku c u in kot mamot

jiwa kaco berkata...

uh uh
tlg tampal poster aje
nakal ko cj dera wakil rakyat

ab geldofg berkata...

oi...jiwa tgh bkenpen tu....

cj7 berkata...

idup dak atan,dak geldof kalu nak tumpang semangkuk,silakan.se je.bukan 2

vidadarisakura berkata...

aku lupa bgtaw..
ambuyat bukan sejenis binatang tapi seekor makanan..okeh
ada paham?

cj7 berkata...

paham cikgu vidadarisakura[gile panjang,ni geng dak tedy ni]

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart