Ahad, 11 Januari 2009

ENDING;Aku,Baby Dan Ini Atok

baby telah memberi aku kebenaran utk terbitkan kisah benar yang menyayat hati ini..

..selepas aku menarik diri dari ini atok, baby mula mengambil alih tugas rasmiku..
ini atok pun tak mau tunggu lama..1 hari ini atok call baby.ini atok mau ajak baby masuk ini atok punya jala.. baby menanyakan pendapatku.aku bersetuju &kami telah mendapatkan idea yang kami kira paling kreatif&kritis..

baby keluar dengan ini atok pukul 9 untuk makan malam.ini atok sudah darab tambah bahagi pakai sempoa untuk jala baby.itu baby pulak kira guna jari saja...kisahnya bermula.....


lokasi;dalam kereta yg sdg bergerak..

pepy,pepy,pepy[gaya orang tua ketar]petul ke u cinte same i?
la abang ni..nak tanye lagi..kan ke baby dah cakap.baby sayang kat abang..

dan seperti biasa...

so,tuncok la itu pukti..
la,abang nak bukti apa,[baby dah ketar]
ok,kalau petul u sayang i,kite perki check in ,nanti tah siap2 sepelom pukut 1 kite palik..ok?.

Ini ayat kami sudah hafal sejak azali. baby sudah tau ini atok mesti mau ini barang..so baby pon menterjemahkan idea yang difikirkan oleh kami tadi..

abang,baby bukan taknak.abang pun tau baby sayang sangat kat abang.aritu baby cakap tak sedia lagi..hari ni baby dah sedia..tapi kebetulan baby datang bulan la bang...[dengan gaya kucing manja..]


huh!!!!.{.sambil memberhentikan kereta..}
kau tengan si cj7 tu same ce penipunye..tak setia la,palik kampung la,setale sakit la,tatang pulan la...
kau tulun tali kleta aku sekalang..!aku cakap tulun,kau tulun..!paik kau tulun seplom aku naik tarah..!!


dan akibat dari kekeluan baby untuk berkata2,maka terpaksalah baby menapak sejauh..ntah..aku pun lupa berapa kilometer sebab terlampau melampau ketawakan si baby..
.

kisah ni aku tetap akan ingat sebab setiap kali aku balik kuantan mesti lalu sebelah wisma ini atok..olang kuantan mali2 teka.kuantan tak banyak wisma nama ini atok merahputih..

12 potpet:

vidadarisakura berkata...

ini atok suda bangas pun masi beperangai macam ogok campul itu bakas ooo

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

huahua,bangas tu ape vida??
jahat ko gelakkan member cj7..
hahaha..xD

vidadarisakura berkata...

tedy ko cek erti bangas dlm chatbox cj..hee
aku kutuk atok tu la..bukan kwn cj...hee

ab geldofg berkata...

best juga crita ko ye

jiwa kaco berkata...

kesimpulan nya:
berbudi untuk body kan kan kan
he he

F A R Y N berkata...

bila aku blk kuantan nanti,aku mau cari itu atok.pastu kasi dia no tepon ko..hahaa

Monkey D Luffy berkata...

maknanya ko jer ler yg x rugi... hehehe

cj7 berkata...

dak vida;memang dia ada iras ogok hutan.

dak tedy;sila semak kamus di c box

dak vida;kau pon sila semak kamus dewan edisi semenanjung.member tu merujuk kepada aku.pelat py budak.

dak abe;memenuhi slera gitu.kau ghairah?

dak paryn;ala.sebeno nye kau nak test itu atok kan?ghoyak la paring..

dak monkey;4sure.tapi ko tak tau betapa gelinya aku melayan ayat2 cinta beliau.

eliza berkata...

err...belum habis baca lagi aku suda ketawa bahak2..tp aku suka...hehehe

cj7 berkata...

ELIZA;KAu suka ini atok?he.

eliza berkata...

err...aku suka crita tu la...tp klu atok tu suka aku...aku errr...oppp x blh ckp la...hihihi

cj7 berkata...

eliza;tak terlayan ko dgn ayt2 centA dy nti..

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart