Sabtu, 27 Disember 2008

Soalan Tanpa Jawapan

kadang kadang,masa terluang aku,aku isikan dengan melakukan amal jariah.amal jariah?ya,menjawab &membaca soalan soalan di Yahoo Answer.korang yang bijak pandai dari aku pun bleh la sedekah pendapat sepatah dua kata kat sana.
pendekkan cerita,ni soalan soalan yang agak tak munasabah hingga tak tercapai dek akalku.

SENGAL..
where is singapore?is it in china?

MISTERI..MISTIK..
are jungle and forest full of spirits,jin and Dato Gong ,when we develope it,we must pray before?

KEKEJAMAN
My mistress got me a camera last christmas.how can i regift it to gift to my wive?

IKLAN
How do i find a sugar daddy/gay sugar daddy/good sd??

JEJAK KASIH
Does anyone know any model in thailand name june?dan jawapannya ialah....[bukan dr aku ye]

hey,stay away from her,she's my mistress!!!

13 potpet:

The Spiral Eyes berkata...

hahahhahahaa...pandai kamu

cj7 berkata...

Tengok la cikgu nye sapa.

The Spiral Eyes berkata...

akukah?

cj7 berkata...

of cos ti ce

F A R Y N berkata...

ko patut tambah soklan kat sana.
siapakah pasa sanda?hahahaa

ab geldofg berkata...

krtif dan rajin jugak ko ni rupanya

cj7 berkata...

paryn;kau jgn buat pasa bengang nanti blog daku dpenuhi kuih kuih

Monkey D Luffy berkata...

dunia maju ni... ramai jugak yg masih bangang

cj7 berkata...

monkey,aku anggap je diaorang ni menghinurkan aku

The Spiral Eyes berkata...

sapa yang bangang?kapten?pashakah?kamu jaga jaga kapten...jangan dimarah pom pom girl aku

cj7 berkata...

sekarang aku nak marah.hohoho

vidadarisakura berkata...

haha..palui jak..
cik cj7..palui dalam bahasa melayu is bongok..
sila salin nota..tima kasi..hee

cj7 berkata...

vida..
palui;bongok..erm..ok gak.aku try buat ayat k..pasa palui.ok x?

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart