Ahad, 28 Disember 2008

Azam Maal Hijrah[kredit ; pasa]

kamu2 ingat tak masa kite sekolah dulu,kan ke ade kertas keras yang warna biru tu.cikgu guna untuk rekod keputusan periksa kita.pastu last2 kat belakang mesti ada kotak2 kena isi apa cita2 kita.kiranya tu dulu azam kite gak coz time tu kite kecik lagikan.asyik pikir nak jadi apa.hahaha.ingat kan?ni aku..

  • darjah 1-selalu tengok cikgu je hari2,pastu cikgu asyik cubit kita,so kita pun berangan nak jadi cikgu supaya boleh cubit dia balik.hohoho
  • darjah 2-ada sekali tu kita demam.mak bawak g klinik.kita nampak doktor tu guna benda yg cocok kat telinga untuk check dada kita.kita rasa macam best je.so kita nk jadi dia.
  • darjah 3-kita tengok mak dgn ayah ayah ade gaduh2.so kita pun mula berangan nak jadi peguam.makpak,i see u in courth !!
  • darjah4-tiba2 kita rasa nak jadi cikgu semula
  • darjah 5-kita nak jadi polis.Gerak gerak gerak khas..
  • darjah 6-kita dah masuk makmal sains,kite rasa nak jadi profesor[walaupon xtau pucuk pangkal,taram je]
  • form 1-kita rasa,taknak pikir dulu,kita nak belajar tinggi2 smpai cucur atap.semangat lain macam sebab kaler kain kite dah tukar.
  • form2-kita asyik nak melawa je g skolah,spai lupa cita2 kita
  • form 3-kita ada masalah keluarga,so kita taknak pikir dah
  • form 4-6;kita belajar hanya untuk cukupkan syarat&kuota org melayu
dah 2 tahun kita tak tanam azam.tahun ni kita nak tanam azam la.[rohsio].walaupun mungkin kita kadangkala lupa nak siram@taruk baja.
.......budak ni..kejap kite,kejap aku.

12 potpet:

vidadarisakura berkata...

haha..
aku pun selalu tukar2 cita2 aku..
tapi aku kebanyakn pengaruh tv la...hee

The Spiral Eyes berkata...

courth tu ejanya court ya...kalau courth tu macam nak ajak g buat utang kat courth memon aja

ab geldofg berkata...

tnam pisang ada juga hasil hohohohooh

cj7 berkata...

vida;kita ni byk persamaan kan.
pasa;memon di eja mammoth ye
ab geldofg;kau ni mematahkan semangat den yo
kesimpulan;korang semua memon

Monkey D Luffy berkata...

jadik ko nak jadi apa sekarang

F A R Y N berkata...

aku tau ko sesuwai jadi apa.
ko sesuwai jadi mekap artis pasa.
hahahahaha...

The Spiral Eyes berkata...

aku saja aja.kamu jangan ajar aku...kamu pandai eja tu pasal kamu banyak utang di memong

jiwa kaco berkata...

atan tau apo cita cita ekau..

ala emak kawen kan haku...

aiman_nouredeen berkata...

hallo?how are you doing

cj7 berkata...

dak monkey;aku takde cita2 tapi semestinya nak kurangkan tabiat yg xbaik
paryn;no no no,no klitoris[kdt;pasa]
dak atan;kau ni kawin yo kojo eh
dak aiman;hallo,fine,thankz

dark berkata...

hurm..teruskan je cita2 tu...

cj7 berkata...

dark ni buat aku light gitu

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart