Khamis, 25 Disember 2008

Kenapa aku INVI di YM

banyak sebabnya cuma disini aku nyatakan 1 sebab....
aku agak gemar bermain online game.paling aku suka pada waktu ni ialah pool online.pool o9 ni membolehkan kita main secara live 1 on 1 dengan player yang kita nak.

dipendekkan cerita,ada 1 oldtimer[diakui oleh tuan punya badan],menawarkan diri untuk aku mahir dalam permainan ni.main punya main[pool],dia akhirnya menyatakan hasrat untuk berkawan baik dengan aku.

aku tak kisahlah kan.kata berkawan..yang dia ni bercerita la dia ni asal India,kerja di Dublin.katanya takde orang nak berkawan[lebih tepat lagi berkasih]dengan dia.jadi,secara tak langsung aku jadi simpatilah.lupa plak aku nak bagitau,nama dia Sanjay Talreja.[maafkan aku sanjay].
mula2 aku okay je.pastu,tiap kali chatting je mulalah modal yang sama,takde orang nak kat dia la ape la.pastu dia ni berbanggo banggo la cerita yang dia tu model la hape la. katanya nak hantarkan pic bagi aku tengok aksi2 modelnya itu.

nah,ambik kau.lepas aku terima pic2 dia tu,aku tak tahu kenapa aku nak termuntah rasanya.bukanlah aku nak menidakkan ciptaan Allah.cuma aku teringat kata2 dia yang agak banggo[sebelum mnghantar pic].adoi ai.yang ni aku tak boleh telan..dengan aksi2 ala model sluar dalam kat tepi tasiklah,dalam bot lah,aku betul2 nak pitam.

sudahnya,setiap kali aku online yahoo messenger,terpaksa la aku appear invi...
maafkan mak,kassim talreja..

9 potpet:

F A R Y N berkata...

nanti aku ajar ko camne nak invi kat mamat tu sorg je...ingatkan aku masa kita ym nanti

cj7 berkata...

oh,terima kasih faryn ku.tulah,nak diluah mati mak,ditelan mati bapak.kan kan

ab geldofg berkata...

hahahaha.....bst juga crita ko...hehehehe

cj7 berkata...

ab geldofg ni asyik heheheheh je.

ab geldofg berkata...

yelah aku tk heheheeh lagi...hehehehhe(ni yg last)

cj7 berkata...

hahahaha.kau ni menarik perhatian aku la geldof

The Spiral Eyes berkata...

kamu cakap bahasa apa sama dia,takkan tamil kot...yours ke you ke your ke nyiour?

cj7 berkata...

sory teacher.aku guna bahasa market english[english pasar] ye.walaupun kau guru english belum tentu kau paham tau.hohoho

cj7 berkata...

paryn,timekasih bagi ilmu mu

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart