Selasa, 23 Disember 2008

Sayang Itu Ini[EDISI XMAS]

x-mas taun lepas aku di kuantan.sebelum aku sambung,kepada cik pasa;aku bukan mengagungkan x-mas,tapi ko tau kan pada ari tersebut banyak event & promotion ye.

berbalik pada cerita tadi,aku,boyepren&teman2 beliau menyambutnya di sebuah tempat yang tak bagus untuk aku nyatakan di sini.

kawan boyepren aku juga mempunyai teman wanita seperti aku[melayu.islam]tak aku nafikan,pompuan tu agak cantik al maklumlah pramugari air asia.antara perbualan aku& dia...

"sayang[dia call aku syg],u know what,muka u sweet,u try apply jadi FA la..[aku rasa dia drunk kot]
"sayang,u know what,feng shui cakap,pakai kaler merah bleh buat u suey[malang]spanjang tahun[dgn muka serious gle].
"sayang,suara u sedap gile.macam ning lah.[kukira dia still drunk kerana hanya boyepren aku je pernah puji aku]

acely,semua yang dia cakap ni aku xkisah pun.tapi 1 part yang boleh dikira menaikkan angin kat badan aku apabila pompuan ni menggayakan topi santa claus dan aku terdengar sayup2..

"comel,cute"...suara boyepren aku diantara bunyi muzik yang bergema.
siallah...

3 potpet:

The Spiral Eyes berkata...

teman lelaki kamu mata bola sepak

F A R Y N berkata...

wahhh..boyepren ko jadi santa claus..
aku nak pau hadiah..hahaha

cj7 berkata...

PARYN JGN SLA PAHAM,POMPUAN tu yg jadi santa clos.
pasa;memang pun

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart