Khamis, 25 Disember 2008

GRAF SUKASUKI

--HAPPY


--1/2 HAPPY


--SAD


--VERY SAD





1998-sedih sket sebab aku tinggaL dengan mak tiri aku.aku rindu mak aku la
1999-aku happy bangat sebab mak aku ambik aku dari ayah aku
2000-happy sikit je sebab aku sunyi la
2001&2002-sedih,aku dan mak aku tak sebulu
2003-down down..no comment ya
2004-masih bersedih
2005-happy sikit sebab belajar benda baruuu[ilmu]
2006-sangat happy sebab aku bebasss.yuhu..
2007-sedih,konflik keluarga ala spa z
2008-happy sikit.sikit je la

paryn &pasha??jangan takut ye.silakan mengimbas kenangan 10tahun dulu..

10 potpet:

The Spiral Eyes berkata...

nanti aku imbas ya..celaka kamu..khas nanti ada topik untuk kamu

F A R Y N berkata...

jadah.nanti aku buat..hahaha

ab geldofg berkata...

mula buka tkejut ada graf....aku ni lemah otak sikit bab graf2 ni......tk pa nanti akan jumpa kemuncak nikmat hidup(aku tak hehehe lagi...)

cj7 berkata...

misteri je abe geldofg ni.abe geldofg pong kene buak graf se ok.
pasa&faryn sila jawab sendiri comment korang.aku nak layan abg geldofg jap
p/s;pastikan graf kamu lebih cantik dari saye punye[graf]

ab geldofg berkata...

hehehehe...(sorry aku memang kena gelak)....graf aku turun dan naik je tau hehehehe

The Spiral Eyes berkata...

kamu memang miang macam perempuan siam di kedai tom yam

cj7 berkata...

hohohohoho[minta perhatian,di blog aku kena gelak ala santa k].sambung.hohohoh

The Spiral Eyes berkata...

ho ho ho jadah kamu

cj7 berkata...

hohohoh.panjang gile kawan2 aku mengarang.memang la mengikut arahan.hohoho.

The Spiral Eyes berkata...

aku memang sesuai jadi penulis...penulis jalanan

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart