Khamis, 25 Disember 2008

Khas Buat Teman Baruku

Entry ni khas aku karang buat 2 teman baru yang aku kenali lebih kurang 16hari yang lalu.walaupun aku tak pernah jumpa kome,tapi aku nak ucapkan terima kasih sebab bagi aku kome menghiburkan aku.

kebetulan pulak aku mengenali kome time2 aku dilanda ribut.bayangkan aku yang susah nak ketawa ni akhirnya terkulai layu[jangan lucah ye]di tangan kamu berdua.

walaupun aku rasa kita ni jauh berbeza tapi,aku dapat rasakan ada chemistry[pasa,betul x aku eja?]di antara kita.tapi chemistry tu aku rasa di sini sahaja la.kalau jumpa betul2 aku tak confident pun.

apa pun terima kasih sekali lagi kerana kehadiran kome mencuit sikit hati aku yang kering ni.semoga hubungan kita kekal selagi aku mampu mengepau untuk membayar bil.[doakan aku ya dong]

yang ekhlas tapi jauh/yours[hahah,pasa bengang]
pompuan siam j.l.g

p/s;entry ni terpaksa aku post cepat sebelum berubah fikiran kerana aku sebenarnya agak pemalu..

6 potpet:

The Spiral Eyes berkata...

hahahaha..aku tergelak..sebenarnya terima kasih kerana buat aku gelak disaat aku sedang meroyan nampak bayangan emang dimerata rata

F A R Y N berkata...

ahhahaha..korang mmg gile...wakakaka

cj7 berkata...

tengok tu..aku xcakap pun nama.ade org perasan.hahah

F A R Y N berkata...

owh lupa.ko tujukan khas kat abe sanjay ngan 'kakak' emang.ahhahahaa

cj7 berkata...

hohoho.untuk kamu berdualah.

jiwa kaco berkata...

atan tak faham...

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart