Khamis, 25 Disember 2008

Kisah Benar Episod ;XXL

entry ini di edit semula khas untuk contest yang dianjurkan oleh cik joegrimjow.
aku rasa kisah benar ni ada unsur pengajaran untuk diri aku[dan kita semua].


masa ni aku &buayafren aku baru je kenal.kami keluar beramai2 ke 1 tempat.kiranya ada 4lelaki&aku sorang je pompuan.aku gelar 3 lelaki cina tadi sebagai A,B & C ok.

Sedang kami syok berborak,tiba2 datang seorang perempuan bersaiz XXL.perempuan ni aku kenal.jennifer nama dia.dia ni cina tapi betul2 fasih cakap melayu.walaupun dia anak orang kaya,tapi dia tak sombong.

si A,B, & C ni dah nampak si jennifer.disebabkan jennifer ni bersaiz xxl,mereka mula mengumpat sesama sendiri dalam bahasa mandarin tanpa menyedari si jennifer ni juga boleh join sama.

aku tengok si jennifer ni agak bengang,tapi dalam masa yang sama mantain cool &mencari peluang untuk tembak balik.

masa yang ditunggu telah tiba.setelah bil dibayar,kami mula mengangkat punggung.sebelum berpisah,si jennifer sempat menoleh kepada A,B & C sambil berkata[dI Dalam bahasa ibunda];

"walaupun i kurus,tak mungkin i mahukan u semua.[setelah di translate].

ok cik joe..selesai sudah.

9 potpet:

The Spiral Eyes berkata...

aku macam tersedu membacanya

cj7 berkata...

itulah tujuan aku.huhu

F A R Y N berkata...

cayalah jennifer..i lap u..hahaha

cj7 berkata...

idup jennifer!!

akutieka berkata...

hahaha...gilo ah pompuan tue...
mantap seh ayat...kompem melekat lam otak laki2 cina toh

Mohd Nasri Md. Nasir berkata...

entry pndek tp amt bermakna..
pengajaran buat lelaki..hehe

cj7 berkata...

akutieka:kalau aku jadi dia,aku kelu.he

mohd nasri:dan semangat untuk xxl

joegrimjow berkata...

lain kali jgn di ngumpat
huhuu

da tanda daaaa

cj7 berkata...

arigato cik jo

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart