Jumaat, 26 Disember 2008

Edisi Khas;KENTUT

kentut?@bahasa halusnye;buang angin.perkara ni dikira agak sensitipkan? terutamanya bagi mereka yang berkapel ni...pernah tak kamu2 lepaskan kentut dengan slumber di depan kekasih.maksud aku,kamu bebas kentut tanpa rasa malu.

aku rasa % tentu rendah bagi jawapan ya.dan aku tergolong dalam kumpulan itu.semua ni berpunca dari aku sendiri.nah,aku bagi kamu tips bagaimana lepas ni kamu2 boleh kentut dengan selesa &bangga di hadapan buayapren kamu..

ok..sebelum tu aku nak tanya.kamu biasa tak pegang tangan boyepren kamu?kalau dah biasa nampaknya takde masalh untuk praktikkan ajaran aku ni.tapi bagi yang warakding warakdung,boleh praktikkan selepas upacara pembatalan wuduk..

caranya amat mudah,masa kamu rasa nak terkentut tu,kamu amik je tangan laki kamu,lepas tu kamu letak di punggung kamu,sambil memanggil nama laki kamu sebanyak 3 kali dalam 1nafas sambil melepaskan kentut tersebut.[ex;sayang syg,syg]

pada mulanya mungkin laki korang agak hairan,tapi lama kelamaan mungkin mereka akan terbiasa.contohnya boyepren saya yang dah terbiasa hinggakan jika dia mahu kentut,dia pulak akan meniru perbuatan saya.

dan sebentar tadi saya sedang makan beskot,kentut &ketawa sambil tulis entry ni.mungkin buayapren saya cakap dalam hati."tak senonoh budak ni",tapi saya terlalu happy untuk ini kerana boleh kentut tanpa cover2 di hadapan boyepren saya..kamu boleh?


p/s;keputusan mungkin gagal bagi mereka yang berboypren kawal kacak@kawal ayu.
oh yeTAMBAHAN;kalau saya kentut tanpa beritahu buayapren saya,reaksi si dia..
"babi,kedekut,kentut tak bagi pun..

13 potpet:

ab geldofg berkata...

gf aku tkentut pernahlah

F A R Y N berkata...

aku slambe je ngan ex aku dulu.lawan kentut.haha.
gile la ko fenda,siap taruk tangan.aku tak dapat bayangkan abg emang kentut then record kasi pasa dgr.hahahhahaa

The Spiral Eyes berkata...

babi kamu faryn...kami pasangan sopan nam jahanam ok

cj7 berkata...

ab geldofg;ko bleh trime tak kalu gf ko mcm kami2?
faryn;kan i bagitau u,% tak banyak.kite ni teristimewa
pasa;ko tgk la sok2 anak dah 8.kentut tu jadi makanan ko je.hohohoho

ab geldofg berkata...

nanti aku tnya nenek aku dulu...kalau nenak aku kata ok...ok aku je lah....jodoh aku ditngan nenek aku

E berkata...

the best farting edition of the week!!!hehehe

cj7 berkata...

pasa,E cakap ape ha.kamus aku tertinggal kat umah

The Spiral Eyes berkata...

e cakap kamu macam jadah.hahahaha


gurau lah

e cakap ini edisi kentut terbaik...bolehlah kamu buat kenduri nanti

The Spiral Eyes berkata...

ab ni aku agak katogeri ajaran sesat nenek ni..jodoh di tangan tuhan ya,jangan jadi jadah sayang

cj7 berkata...

pasa,seronok kan dapat jd ustazah pasa ala boya di blog kawan2 .kan kan.hohoho

cj7 berkata...

abe geldofg.gi me ur grandma pon numba.

somewhereonlyweknow berkata...

kalo kentut tu bebau? malu den

cj7 berkata...

somewhereonlyweknow:ya tuhan namo kau..cuba jadikan bau tu sbg bahan kau bergurau senda.kompem ok

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart