Selasa, 10 Februari 2009

Persamaan Tayar,Ros&Ah Long

mama cj,mama cj..apa persamaan diantara tayar,ros dan Ah Long?....



pertama kali aku menerima bunga adalah 2 tahun lepas.itupun diberi oleh seorang kawan[kini tak lagi memegang gelaran tersebut]yang mabuk dan berpura2 sukakan aku.mungkin untuk menjadikan aku hidangan beliau.mintak maap.bunga itu aku tinggalkan dibelakang sit kereta kamu.

oh ya.beliau adalah teman lelaki sahabatku sendiri...kawan kawan,jangan percaya teman lelaki kamu yang tiap bulan menghadiahkan kamu itu dan ini tetapi di belakang kamu,mengurat temanmu sendiri.
A Flower For Her
dan kali kedua@terakhir adalah tahun lepas oleh bekasku.itupun setelah aku sendiri mengecall beliau kerana cemburu melihat teman2 yang rata2 menerima bunga pada hari tersebut.dan hasilnya,aku menerima sedozen bunga ros berton biru dan sekeping kad rayu rayuan kembali ke pangkuan.kredit kepada emak kerana sudi menjaga bunga2 tersebut.

dan untuk 14februari akan datang,aku telah berpesan pada si buaya yang tak pernah menyambut hari tersebut[sama seperti aku] untuk membelikan aku bunga.memang seumur hidup aku tak pernah menyambut hari tersebut.tetapi rupa2nya perasaan menerima bunga amatlah istimewa walaupun ada antara kamu yang menafikannya.

18 potpet:

This is Mine berkata...

mcmane rasenye??

sonok??

teruja??

x penah rase pon mcmane perasaan mase trima bunge...

huhu...

tp xpe...

sy x kisah....

sy punya kwn2 yg menyayangi sy!!

=)

*leh di trima akal ke stetment nie??

ad kena mengena ke??

huhu....

~d!b@~ berkata...

huhu~

lelaki romantik je bg bunga2 nih.. btuah la badan kalo dapat :P

F A R Y N berkata...

nanti aku kasi ko bunga raya.baru la patriotik..
ahahahhaa

cj7 berkata...

this is mine;kau tak kisah tak terima bunga kerana kau ada kawan yang menyayangi kau.itulah yang membuatkan kita berbeza dan terhasillah entry ini.

diba;itulah dulu aku geli bunga2 ni..rupanya ok jugk


paryn;tunggu 31 ogos k

vidadarisakura berkata...

aku pun nda pena kena bagi bunga..
vTn pun nda pena smbut..


pepen...mari berchinta sempena pebuari..
bagi aku bunga..
please~


lalaa

cj7 berkata...

aku sudi je bercinta dgn ko vida.
owh..lps dpt bunga ko nk break la ye???

vidadarisakura berkata...

opkos la..
bukan dapat main pun
lalalala

Atan berkata...

cj ko nak bunga ye.. nanti aku anto bunga taik ayam color kuning.. berapa ko nak

cj7 berkata...

dey atan.yini pucong berlambak ittu kidai kicik jual ittu bungga da

cj7 berkata...

vida,ko mau main?jom

Monkey D Luffy berkata...

aku tau rasanya sebab aku pernah dpt bunga

cj7 berkata...

mangki.sama ke rasa kita ye?

NaD berkata...

ha..
tak yah kate ke ngko...
aku pon tak sambut hari itu....
aku pon skali je pernah dpt bunga...
nak tau bile???
nak tau sape bagi??
ha!
aku dapat setangkai je bunga ros
dari kawan perempuan aku...
mase aku konvo dulu...
huuuuuuuuu
tue je la skali dpt bungenye...
hukhuk!

cj7 berkata...

nad;betul ke ngko

eliza berkata...

aku pernah dapat bunga
tp sekadar bunga plastik
kalau mau bunga idup beli sendiri la katanya

cj7 berkata...

eliza..lainkali malam pertama ngko kasik yg plastik.tgk dia apa rasa.haha

NaD berkata...

betul la ngko weyh..
siyes aku kabo nieh...
pergh...

cj7 berkata...

ye nad..aku prcaya nad eh.kalu ko bg aku bunga,lagi la aku pcaya

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart