Ahad, 14 Jun 2009

Oh Tuhan,Sungguh Aku Tak Tahan

buat jiran atas,engkau memang setan.kenapa ko tak gerudi masa aku cuti hari tu ha?

kenapa jeritan aku:"bisinglah babiiiii" tak memberi sebarang efek pada kau.

aku saspek ko rasa aku bukan sedang maki ko,tapi sedang maki babi yang bakal jadi lauk makan malam jiran aku.




p/s:aku akan terus maki ko disini kalau ko tak brenti.tengok,dia berbunyik lagik.setannnnnnnnaosdswodjwidjfief9ief

8 potpet:

JohnJenin berkata...

Sila gantung ayam yang baru disembelih yang masih berdarah darah kat pintu pagar jiran. Konpom dia paham nanti

F A R Y N berkata...

ko panggil abe sanjay...
soh blasah jiran ko tu...
hahahaa

dude berkata...

ko berjirankan babi?
hohoho

FdausAmad berkata...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput org mkn kenduri ni..

cj7 berkata...

dady jon:umah jiran aku takdak pagar

paryn:mungkin abe sanjay akan hantam orang sambil posing maut

dude:kiri kanan atas bawah dude

frdaus:undangan sudah diterima.

Jin_kapcai dan blognya berkata...

nak kata sarip dol.. buat apa report sama polis.. report la tok kadi..

azman shah berkata...

keinsafan lahir dari?

cj7 berkata...

jin kapcai:esok esok.

azman shah;erk..babi?

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart