Jumaat, 5 Jun 2009

Doktor Paca,Stewardess Indon,Awek Dan Ex Wife Si Maccha.

berikut adalah perbualan aku dan seekor kambeng.maksud saya bekas kambeng saya,beberapa hari yang lalu.
yang tulisan merah itu encek kambeng dan yang putih itu saya ya.
3..2..1..action.


"i nak kahwin bulan12 ni.bakal bini i doktor,cun macam
paca sendal."
"u nak kahwin sama doktor muka macam paca.ello maccha..boypren i cakap muka paca hodoh ok.ada lubang lubang."


"i pernah ada affair dengan kawan u.u je yang tak tahu.
"u bagitau i u ada affair dengan kawan i si Myra tu.kesian..kalau u nak tahu.i memang dah tahu.si myra tu awal awal dah bagitau i dia pun nak kerat u.haha.bingung sungguh u ni maccha oi"


"i ada affair dengan stewardess indon.lebih cun dari tunang i."
"oh.lagi affair dengan indon cun?sebenarnya u nak cakap dia lagi cun dari i kan.?ok.ini i terima.


haritu i bercuti kat france.awek cun gile.nanti i nak bawak bakall bini honeymoon kt sana"
"honeymoon kat france?aiyo.i tau u nak i menyesalkan sebab tak kawen dengan u.pastu tak dapat honeymoon syok syok.dey maccha..u ingat bopren i kurung i kat zoo ke?tak bawak i berjalan ke?"

problem i skang ialah i banyak sangat duit.sebulan boleh dapat bla bla .
problem u banyak duit ke atau u nak mnunjuk nunjuk.i saspek u psycho al gojo.


i ingat nak kawin 4 kot.calonnya:doktor,stewardess,kuantan, dan ex wife i.
"kan betul i cakap u psycho.nak kawen 4 pulak.u ingat pompuan pompuan tu nak kat u ke?dey tambi.bukak mata luas2.depa nak RM u ja."


i spedo beribu sebulan kat awek i kat kuantan.i kesian kat dia.dia tak keje.lagipun dia layan i baik.tak macam u.kuranghajar tahap melampau."
memang i kuang hajo melampau dengan u.memang padan pun.kalau pompuan2 ni tau diaorang bakal dimadukan mesti diaorang akan buat apa yang i buat.bezanya i tak boleh nak berlakon lembik lembik depan u.bila dalam hati nak muntah tengok u,i akan cakap,maccha,i mau muntah tengok muka u.bila i mau cakap u sial i akan cakap:"maccha,u so sial.puashati.


ok maccha,jumpa lagi di lain episod.nanti kalau kita ada ym lagi,maccha lagi mau temberang sama akka,akka promise akka kasi tampal lagi di sinni.wokkeh.





12 potpet:

Putera Arjuna berkata...

aku ke org pertama yg popet?
heheheh

LorLipOp ProPerties berkata...

ekeke..
bakar line tuuhhhh~

cj7 berkata...

putera arjuna:ayyo.haha

lorlipop:terbakar jugak sket2.hahha

chipsmore berkata...

paca sendal???
paca sandal la beshhh
hehe ;)

cj7 berkata...

chipsmore.2 2 tak best.he

chipsmore berkata...

pasha sandau mmg x beh pon..gegel 2..lalala~

cj7 berkata...

pasa santau la teus.kakaka.woi cik epal.terbahak pasa kat umah kite duk manipulasi nama dia

chipsmore berkata...

ala...pesah sendat tu..msti dy minom teh nita tu gak kan?? sbb tu dy sendat..kakakaka..
teh 2 mmg bekesan ke kak?? ;)

F A R Y N berkata...

sapekah jantan itu? meh sini aku bakar dia plak..wakakaka...

ko jgn curangssss..nanti abe sanjay marah...haahhaaa

cj7 berkata...

adik epal:ye.akak cj mengesyorkan teh tersebut untuk perut yang buroi.bahagian lain tu tak lah pulak.

paryn:jantan itu ee..bukan jantan.kambenglah.

dude berkata...

relax2...
bawakkan bersabor ye..

padahal dia bengang tak dapat ko..hoho

cj7 berkata...

dude:sabar ni dude.haha.aku pon bengang x dpt dia.hahah.erk.maksud aku rm dia.

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart