Ahad, 7 Jun 2009

Iya Dong,Ni Semua Gara Gara Buk Manohara.Iya.Yang Model Itulah.

hye XXX.yeyey..aku bangun tidur jam 1 petang.makan nasi,terus ingat ma kamu.jadi,sekarang,tangan kanan sedang makan,tangan kiri tulis mail buat kamu.

thankz temanin aku semalam dan buat aku ketawa.sejujurnya aku happy bila chat ma kamu.tapi kalau kita dekat,pasti selalu berantakan kerna aku cemburu orangnya.

ingatya dong,dalam sebulan,aku mau 30 hari,1 hari untuk kamu kerja dan 1 hari untuk monica

sory semalam semasa kamu call,aku kurang berbicara.seriously aku malu.dengar suara kamu,wah..dup dap dup dap my heart.maniskan kata kataku?ya.aku baru lepas makan gula 1 kilogram.
ok XXX ,aku mau mandi.

actually,im miss u.harap kamu selalu dekat ma aku

.begitulah antara bait bait indah kiriman cj pada mambang di indonesia.dapat diperhatikan bahawa cj sudah menguasai kosa kata indonesia kerana sedang kusyuk mengikuti perkembangan kes Manohara di Akhbar online Indonesia.sekian.

5 potpet:

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

mak dh tukar link ar nyah ooi..
kikiki,
ko dh mahir ckp indon, boleh ar pggl ko bwang hangus, sdara mara bwg putih ngn merah.
kikiki

jejaka anggun berkata...

yg nih lucu....

eliza berkata...

gue juga kagum banget deh kamu bisa bicara selancar gini..hehehe

dude berkata...

hape yang best nye minah tu..
aku pon malas nak amek pot..
ko tlg hupdate okayyy..

cj7 berkata...

tedy:ko kena blajar jgk utk kluarga kita okey..


jejaka anggun:masa sih..

eliza:ya .sila kuasa 2 kan kegamuman mu itu

dude:nak ke?aku ok je.nti aku update ok.

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart