Selasa, 19 Mei 2009

Teka Teki Teka Tekok,Ini EntelyTentang Lokok

SOALAN cikgu cj hari ini ya anaq anaq

Apa FAEDAH gambo di kotak rokok baru?
JAWAPAN cikgu cj
faedah la sangat sangat kepada penjual casing.syabas malaysia untuk ide
a hebat ini.


p/s:memang besar harapan cj kotak rokok baru bakal merubah masa depan cj.apakan dayo,bak kata pemangsa:"i boleh tinggalkan u,tapi i tak mungkin tinggalkan rokok".dah ,camno??

20 potpet:

dude berkata...

hahaha..
aku pon baru je sound membe sal ni..
tak guna ada gambo, mereka tukar ke casing..

cj7 berkata...

betul dude.sakit jiwa

chipsmore berkata...

lelaki yg merokok..air maninya tidak berkualiti...ini sahih..lalala~
;)

cj7 berkata...

ha dude.sapo nak jawab ni.betul ke dude

QueeN berkata...

HUHU.. masih tiada kesedaran langsung la lelaki ni..

hai salam singgah juga di sini.. jom xchange link.. ngeee.. :D

cj7 berkata...

itulah yang aku pelik sangat.ok queen.

a.b geldofg berkata...

'utk rokok'
pcayalah cinta ku pada mu sejati
i tk akan tnggalkan u
pcayalah
i bjanji
i akan mati tnpa u

dude berkata...

sahih x sahih..
aku tengok ada je anak berderet hatta perokok tegar..

by the way, aku tidak bercinta dgn itu rokok ok...;p

maka...air m...ku...berkualiti...yeah!;)

LorLipOp ProPerties berkata...

bijak2...

cj7 berkata...

ab gel:benci btul aku dgr.eh,baca.

dude:good boy.selamat idup bakal bini ko

lorlipop:terlebih minum dutch lady.

a.b geldofg berkata...

rokok sedap!

cj7 berkata...

ab gel:apa yang tak sedap?

IT'S Me N.a.N.a berkata...

huk..huk..
kan qiut kalau kotak tue gambar2 yg comel.lagi kuat semangat rokok tue dtg..hehhh..

a.b geldofg berkata...

yg tk sedap
bila ada nak mnumpang rokok free

A a D i I ? berkata...

tak pasal2 penjual casing yg kaya sok. haha!

cj7 berkata...

its me nana:letak pic hello kitty?

abgel:jawapan yang jwapan sungguh

aadil:betul.tepat

IT'S Me N.a.N.a berkata...

hello kitty ker?moshi2 ker?cj7 ker?hikk..hik..

cj7 berkata...

chibi maruko can pun boleh.

kantoi nana layan astro ceria.haha

jejaka anggun berkata...

ai dah 2 thn tinggalkan rokok....

cj7 berkata...

jejaka anggun:good boy.

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart