Isnin, 30 Mac 2009

Tragedi Berdarah Di Kampung Awah

Wok[transformaSi cj sempena AF] & wartawan veteran,En Kapal Singki membuat liputan untuk 999 pada ujung minggu yang lalu dan kami menemui jejak pertama hasil maklumat penduduk Kampung Awah.



itu dia pemangsa menggunakan tulang 4 kerat[atau lebih tepat lagi,sisa lemak tepu]untuk menjatuhkan mangsa


pihak berkuasa masih lagi menyiasat motif pemangsa bergambar kenang kenangan dengan mangsa sebelum tragedi tersebut


muka pemangsa yang puas setelah menodai mangsa


bahan bukti yang di jumpai..parang pusaka kak diba 7 keturunan cap kampung awah yang tak lut oleh banjir atau ribut




bukti mangsa yang ternoda dan dinoda


sekian wok melaporkan apa yang termampu.maaf,gambar pemangsa yang tidak berpakaian terpaksa di lupuskan kerana bimbang mengatasi penjualan Playboy

13 potpet:

a.b geldofg berkata...

ceh tkda kisah lain ke..buat aku geram je tgk....rasa bbau2 je pc aku ni

~d!b@~ berkata...

uiiii tragedi betul!

mushkil mushkil

katne ek tempat tu? pesal serasa semacam familiar yg teramat?

huhu~

JohnJenin berkata...

Kesimpulan

Rambut yang diikat akan terlepas selepas menodai mangsa

This is Mine berkata...

uiks!!!

doyan!!!!!

(T_T)

xpe...esok nk balik kg... leh mkn doyan puas2!!! heee~ (ayt penyedap hati benonye..)

cj7 berkata...

ab gel:lu geram tgk vida ke.he

diba:awak di tahan bagi membantu siasatan..parang siapakah itu kak diba??

pakcik jon:good

this is mine:ni doyan tak sedap.pemangsa yang pelahap

F A R Y N berkata...

cam kenal je pemangsa tu...hahaha

vidadarisakura berkata...

haha!
macam siak doh!


aku maw tempeleng ko laju2 la fefen!
hee


ko bilang ko edit muka aku.
macam teda sebarang perubahan pun.
haha

vidadarisakura berkata...

haha!
macam siak doh!


aku maw tempeleng ko laju2 la fefen!
hee


ko bilang ko edit muka aku.
macam teda sebarang perubahan pun.
haha

vidadarisakura berkata...

fen tenkiu buat laporan kes d kampung awah untuk aku..


aku kasi link d blog aku jak.
haha!

~d!b@~ berkata...

ha? parang?

eh teda teda

saya teda kaitan dengan ini cerita..
orang dalam gambar pon saya nda kenal..

tolong la cik.. saya xbersalah!!

saya jmpe dia tepi jalan.. huhu~

cj7 berkata...

paryn:itulah bibik aku

vida:itu engkau ke?hahahah

dak diba:orang ni slalu lepak tepi jalan ke?hahah.ok.saya lepaskan kamu

GiGGLinG GaL berkata...

la.. terliur aku nengok.. kijam la kamu2 nih...gi pesta doroyan nda btaw bah..

cj7 berkata...

gigling:kau baru taukan si pemangsa ni kejam.aku dah lama tau.

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart