Rabu, 25 Mac 2009

Betul Betul Ho Liao

Serious.....
Kaum hawa..marilah kita bersama sama menyokong Earth Hour
Aku tak tipu wok..
Terbaik dari ladang ni..**sebab sebenar cj menyokong habis habisan EARTH HOUR

15 potpet:

a.b geldofg berkata...

aku memang suka gelap..jadi aku skonglah

GiGGLinG GaL berkata...

ye..go go earth hour!!

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

huahua,
lazat lazat..
hehe

eliza berkata...

kaum hawa sja..kaum adam x ajak ya..

hehe

Monkey D Luffy berkata...

kalau gay mesti blh join ko gak... ;p

6+4construction berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
F A R Y N berkata...

macho2....best

Tijah berkata...

Tinggalkan ulasan anda

komen gaya adlin aman ramli amatlah di alu alukan.
____________

kauuu...ke laut beb! ke laut!
bleh la kan? komen cenggini..

cj7 berkata...

ab gel:laura gelapkah??

giggling:yeah..cayalah wok

dak tedy:benda lazat ni besenya mengenyangkan mata je.kan kan

dak eliza:tumpuan lebih pada kaum hawa.kan alex kan.

dak mangki:aku universal.semua bleh

paryn:hahahah

tijah oooo tijah:kau kena gali lagi..gali lagi..[tijah kau ni ngado taik kudo kan]

~d!b@~ berkata...

waaaaa

sebab utama sokongan tu..

bole dapat ke? hehehehehe :P

vidadarisakura berkata...

belum cukup menggoda aku sapot earth hour!


hee

Walinong Sari berkata...

Hi... salam perkenalan...
I follow your blog coz its interesting.. I dah add you punya blog dalam link blog I.. so kalu senang di harap dapat melawat blog I...

cj7 berkata...

dak diba:jika kau fikirkan kau boleh..la lala lala[sambung diba]

vida:siapa ajak kau nih?kau lah punca utama bumi tercermar gara2 tragedi kulit durian di kampung awah

dak walinong:salam kembali..terima kasih ye..bereh cikgu walinong

JohnJenin berkata...

Pakcik jugak menyokong sebab Sarimah

cj7 berkata...

sarimah tu kontroversi dah pakcik oi

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart