Ahad, 8 Mac 2009

Tiba tiba Yang Tiba

hari ni aku menemani buayapren memancing udang.

aku?aku dah bersara dara dunia memancing.harap harap tokey kedai udang yang aku selalu curi curi pandang tu sudi memberikan aku elaun sara diri.

sempena persaraan aku ini,aku mengambil keputusan untuk lepak di meja kedai udang sambil membuat origami.

sedang aku asyik melipat lipat[kertas],tiba tiba aku rasa aku lebih hebat dari uncle uncle yang sedang memancing tu.

apsal?

sebab,aku pandai pancing,diaorang pun pandai pancing

aku pandai buat origami,tapi diaorang hanya pandai poligami

sekian,cj melaporkan dari bilik berita pandan indah.

11 potpet:

JohnJenin berkata...

jika di beri pilihan. pakcik nak join group orang pandai poligami. apa barang origami. Hahaha

cj7 berkata...

dady jon,origami ni seni melipat lipat.
sapa yg pandai seni melipat lipat,aku kompem takkan berlakunya poligami.

Atan berkata...

tak abis abis dgn melipat bra ko cj

F A R Y N berkata...

poligami kena lipat kain baju...hahahaa

vidadarisakura berkata...

aku join origami.
jadi kalau laki2 yg buat poligami ni buli aku lipat2 macam origami.

haha

The Spiral Eyes berkata...

cj,aku rindu kamu..sungguh tak bohong...

~d!b@~ berkata...

ahahahhahha

origami, poligami.. akan2 tapi mana serupa!
origami = seni
poligami = perang?

:P

cj7 berkata...

daK atan,udah ku bilang,bukan bra.sluo dalam jaring2.

dak paryn;itu bergantung pada keadaan.kalau jadi bini muda,insyaAllah anto dobi saja

daK vida;pilihan kau memang bijak.maknanya iq ko hampir2 nak sama level dengan aku


pasa al boya;benarkah kata kata mu itu.pasa,kau harus menerima hakikat yang ko telah dimadukan dgn paryn

dak diba;poligami juga 1 seni yang agak shopping komplek utk dhuraikan

~d!b@~ berkata...

seni poligami nampaknye cam lagi mahal ek?

ermmm mampukah orang yang berpoligami memberi peluang kepada orang yang dipoligamikan ke shopping komplek dalam kadar selalu?

warghhh ayat apakah..? haha!

tEddY bLuEbeRRy gUrL berkata...

ajar le aku wat origami cik cJ ooooiiii!
hehe

cj7 berkata...

dak diba;bergantung pada siapa yang mempoligamikan kamu.hahaha.alhamdulillah jika di poligamikan atok atok

dak tedy;aku ajar poligami pandai la.kalo ko serious nak blaja nanti aku bg link youtube.kacang ajo

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart