Jumaat, 16 April 2010

Songkhran :()

Mungkin aku akan padam blog ni.Mungkin ni entry terakhir.atau tak.

Update hari ni hanya ala ala catatan diary gitu.
Hari tu aku macam biasa..tiap tiap tahun aku akan mengsongkhrankan diri.Buat yang tak pernah ambil tahu,songkhran ialah pesta air@new year di thailand.sebenarnya memang malas dah aku nak pergi.pasal aku tahu..tiap tiap tahun benda yang sama je aku nampak.dan yang paling aku malas nak tengok,aksi aksi lucah lelaki malaysia yang macam dah 10 tahun tak nampak perempuan.Serious!!


Kebanyakkan lelaki yang ke sana memang nak cari perempuanlah.Confirm n konfiden ok.Aku?Aku nak cari laki,tapi takde yg available..wahahaha.oh..stop..lari topik.
oh ye..kat sana kau mungkin akan terjumpa kawan2 sekampung kau,kawan2 yang depan kau kau nampak macam.."oh,dia ni lelaki yang baik,sesuai buat calon suami..ataupun,"oh,jantan ini gay,harus dia tak pandang aku.yang mana kau akan terkejut bila nampak diaorang keluar dari kotak kebiasaan.Atau lebih tepat, seluar kebiasaan.


Kalau pagi di kl dalam pukul 678 dah bising pumpam pumpam..Depa kat sana tido lagi.Dalam pukul 10 11 bangunlah.Dah bangun tu memang 1 bandar bising macam disco.kau pergi mana2 memang ada air ok.So,handset ke wallet ke kena masuk dalam plastik la.Masa kau jalan2 tu memang kiri kanan penuh la pompuan dok pumprangkonkalaimalai 3000baht blaa bla..Mana yang tergoda tu sapu la kan.aku?aku pompuan la.


Diaorang akan main air sampai la ke petang.Pastu tido satt...then,malam..ada tarian ala ala gitu..Ala ala disini bermaksud: sila bayangkan aku dengan paryn pakai tempurung kelapa kengdian dok gelek2 hula atas stage..pastu lelaki2 bulu idung belang pun dok sibuk tabur rm..hm...
oklah songkhran..itu saja kot..


oh..kalau laki korang hilang time2 songkhran tu,check2 la jadual diaorang ye..pasal aku terperasan yang 1 awek kat fb break dgn bf dia pasal bf dia p kelantan dan langsung tak call dia..aku saspek dia p golok.pasal tarikh memang ngam.wahaha..jahattt..bukan.bukan jahat.imagine tinggi sangat.da..

2 potpet:

dude berkata...

pesta air lain nie...

F A R Y N berkata...

kopi ngan abesan...huhuhu

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart