Jumaat, 18 Disember 2009

Paryn Bukan Binti Ahmad,Saya Dah Update.

kalau ada sesiapa yang mengalami situasi yang mencemaskan seperti yang aku lalui ni,sila update blog dan tag aku supaya aku menadah tangan dan bersyukur,"oh ok ok.nasib aku tak buruk sangat"

situasi pertama....
kau beli 1 baju ni.kau rasa baju kau tu cute nak mampus.senang cakap,umur 32 boleh nampak 23 kalau kau pakai.kau Bajek dengan ada reben2 pastu ada kaler pink sikit sikit tu dah cukup comel habis la.
esoknya ko pakai masa nak pergi keluar makan dengan laki kau.sekali laki kau bisik kat telinga kau.kau tengah standby ni,dia mesti nak puji kau kan.sekali dia cakap,"yang,baju kau macam orang tua".hey,what the neraka are u borak about?

situasi kedua...
kasut..ye..kasut..masih lagi dalam kategori pesen ye puan2..kau beli kasut yang kau tak suka.dengan harapan akan menjadi kasut yang laki kau suka.di ulangi..dengan "penuh harapan".
sayangnya harapan kau musnah bila dia cakap,"kasut ni cantik..memang cantik..tapi kasut makcik makcik..cibai...siapa yg cibai?akulah.haha

situasi ketiga..
kau potong rambut kau.ala2 rihanna la konon.pastu ko kaler2 sikitkan.pastu kau posing 2 3 papan depan cermin pastu kau cakap dalam hati..hm..rihanna..rihanna.rihanna..
sekali kau jumpa laki kau kan,dia cakap camnikan.."lambut kaler2 macam clown..
eh..hello,clown tu badutkan ?aku badut?

situasi..ok ok.cukup.banyak benor situasinya.hahaha.apa apapun..nasib kaulah penda.[kata paryn di dlm hatinya yang tak berapa busuk]

6 potpet:

ber_uwang berkata...

lama nya hilang...

joegrimjow berkata...

baru menjelma

cj7 berkata...

rajinkan aku harini.

F A R Y N berkata...

ko rajin sbb abesan tgh membuta...hahaahaa

cj7 berkata...

paryn ntah mende mende.org rajin sbb dia.tak tengkiu langsung.huh.

Tanpa Nama berkata...

Good day, sun shines!
There have been times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright pessimistic person.
I have never imagined that there weren't any need in large initial investment.
Now, I feel good, I begin to get real income.
It's all about how to select a proper partner who uses your money in a right way - that is incorporate it in real deals, parts and divides the income with me.

You may ask, if there are such firms? I'm obliged to tell the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart