Khamis, 1 Oktober 2009

Memperbaiki Seni Memulakan Perbualan

Dont dont dont dibuat semasa berchat di ym dengan minah sadis seperti wa..


1.asmekom...asmekom...tak jawab salam berdosa......padahal kita tengah berak nih.tak sempat nak bagitau,dah jatuhkan hukum.benci do..


2.tengah buat apa tu?....bosan doh soalan ni.cuba jadi kreatif sikit.contohnya,"u,apa akan jadi kalau gajah rogol itik?"


3.dah makan ke belom...ini lagi 1..dont dont dont ok..lebih gentleman kalau macamni,"u,kasi alamat u.i nak tolong mc delivery ayam 20 tan,beger 21 bijik,kentang 7 keturunan."


4tuminah bt albab[bukan nm sebenar].....hm..sedap nama u....seriously aku bajek ni la ayat atok aku masa nak tackle nenek aku dimana ayat tersebut diperturunkan pada ayah aku.ayah aku plak mengorat mak aku.slasldjweji9dsalblablabla...


5.dan kalaulah kau buzz 10 juta kali dan tak di balas...ok la.tak payah cakap 10 juta la..5 kali pun dah kira bagus..maknanya kau ni membosankan.carilah mangsa baru ok.

6.oh,u duk kl ek.i slalu gak turun kl clubbing.u biasa clubbing kat mana?bla bla bla..ini aku rasa paling sial sekali.kalau kau orang ada terkena macam ni,kau sebut je nama club yang tak wujud..club barotakarate ke,club kotekote ke..confirm diaorg tercengang,pastu malu sendiri sbb tetiba je diaorg rasa tak up to date.wahahah.

ok la.cukup la.tak baik kan aku ni.tapi aku nak publish jugak.hahaha

10 potpet:

F A R Y N berkata...

aku slalu sebut kelab siam..
kah kah kah

teddyblueberrygurl berkata...

aiseh..
lame x dgr crite ko cj7..
ko sntiasa melepak di kelab dangdut ke ape??
huhu

cj7 berkata...

paryn:eh,u ada kat sini u.wahaha

tedy:aku kocok2 kat kelab kotekote.

azman shah berkata...

knp lama x turun jom la naik turun naik btl la ko nie heheh

chipsmore berkata...

"kalaulah kau buzz 10 juta kali dan tak di balas...ok la.tak payah cakap 10 juta la..5 kali pun dah kira bagus..maknanya kau ni membosankan.carilah mangsa baru ok.'


saya suka ini..hehe ;)

dude berkata...

teknik memperbaiki seni mencari mangsa..

eiza in the house.. berkata...

salam cj7,
mcm2 teknik ado ye..kene blaja nie..hehe

jejaka anggun berkata...

hehehe. oke gak usul2 tuh. bole dibentangkan kat dewan rakyat nnt.

vidadarisakura berkata...

buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!
buzz!


u dah makan?


u ada boipren?

u ni lawa la, i nak... plisssss.

cj7 berkata...

azman:mood kadang2 turun.naik kat fb je..

chipsmore::p

dude:oh,nanti aku update pasal tu.

eiza:salam eiza..teknik ni utk lelaki nok.nak try bleh jugak.:]

jejaka anggun:jangan dong.nanti kapal singki marah pasal dia pun kaki ym

vida:i taknak u.pasal i tak berapa paham bila u cakap.yuhu..

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart