Khamis, 17 September 2009

Ok Lo..Wa Tulis Sikit Lo..Tapi Ini Betui Betui Sikit.Plomis.

hai.ape kabar lu olang?ada baik?kalau tak ok,ok kan.

sumpah wa talak tipu...
wa really busy kasi Copong wa di pet society makan.lagi itu barn buddy ha,wa kena always jaga ma,pasai itu bulak nama vidadalysakula manyakkk suka culi wa punya buah.woi,jangan fikir blue.buah buahan ok.

lagi itu farmville ,wa tala sabar mau reach level 30.nanti sulah sampai itu level,wa janji wa .....aiya..wa pun tak tau mau janji apa..

alhamdullillah,syukul kepala Allah,animal ranch sama farmpal wa,bejalan lengan lancar.pasai di sane tak ale penculi tegar.

jali,di kesempatan ini,wa nak jemput all die hard fan wa latang open house wa li facebook.lu olang boleh klik sini.sebut saja mau apa buah,apa sayur.laging lumbu sama balak sumbu pun ale.balak boleh makan meh?huh.

see u there bebeh.

p/s:pencipta itu facebook memang kletif.jimat wang mau buat openhouse ini tawun.

5 potpet:

joegrimjow berkata...

lama gile tak update kan?

da add da

vidadarisakura berkata...

macam setan lu.haha

cj7 berkata...

joegrimjow:i know u die har fan wa number 1.tengkiu.semalam lagi wa sulah approve.

vida:lu setan kuasa dua.hahah

F A R Y N berkata...

mmg cam setan..sampai la aku tepek gambar tu kat FB..baru la ko nak update...ahahaha

cj7 berkata...

paryn:hahaha.nanti tepek lagi ye sayang

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart