Ahad, 22 Mei 2011

Semekom Uolss..Sapraiss


Saprais... uolss..iolss kembali lagi dengan mainan dingkedong..YaAllah..dah setahun kot aku tak update..membawa hati yang lara uolss..

Dipendekkan cerita..dalam setahun ni iolss pergi menuntut ilmu sambil melancong di puchong(je)..iolss belajar mengait uolss..mengait hape?ha..mengait macam2 uolss..antara yang iolss mengait dan terkait ialah
  • anak patung
  • keychain
  • gantung2 di handphone tuh
  • sarung kotak tisu dan segala abah sarung
  • sarung seatbelt pun..harus seatbelt nak bersarung jugakkan
  • alas meja,alas kerusi,alas kaki
  • paper bag buatan tangan di hiasa kait2 ku hitu
dan macam macam lagi uolss..lihatlah contoh gambar diatas itu.
kalau nak lebih lanjut,uolss janganlah malu2 penguin untuk add iolss di begoblog baru dan fesibuk iolss ok..jumpa disana sana sanaa..


majulah kraftangan untuk masa depan iolsss

1 potpet:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© TURUNAIK - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart